foto

Keiko Takešita

  • nar. 15.9.1953 (65 let)
    Nagoja, prefektura Aiči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kazoku wari
2018 Hitori no musuko
2017 Hana ikusa
2016 Satoši no seišun
2015 Gekijoban Kobe Zaiju
Yuzuriha no koro
2013 Sazae-san: Anime & Drama de 2 jikan han special (TV film)
Zvedá se vítr
2012 Hasami
2011 Kokurikozaka kara
Tantei wa bar ni iru
2010 Arrietty ze světa půjčovníčků
Kenshokin (TV film)
Kenshoukin: Mokugeki shougen ni sanzenman'en kaketa onna (TV film)
Leonie
Sazae-san 2 (TV film)
2009 Choshokutei (TV film)
Haha no Okurimono (TV film)
Sazae-san (TV film)
2008 Nenbucu monogatari: Šinran-sama – Negai, sošite hikari
Sanjuman-nin no Kiseki — Nidome no Happi Basudei (TV film)
2007 Ganjisu gawa de batafurai (TV film)
2006 Hjóten (TV film)
Watashi ga Watashi de Aru Tame ni (TV film)
2005 Black Jack: Futari no Kuroi Isha
Ishii no otousan arigato
2002 Kita no kuni kara 2002 yuigon (TV film)
Sennen no koi: Hikaru Gendži monogatari
1998 Kita no kuni kara '98 jidai (TV film)
1997 Čikjú ga ugoita hi
1993 Ahiru no uta ga kikoete kuru yo
Bókjó
Gakkó
1992 Kita no kuni kara '92 sudači (TV film)
1989 Kita no kuni kara '89 kikyo (TV film)
Otoko wa curai jo: Toradžiró kokoro no tabidži
1987 Kita no kuni kara '87 hatsukoi (TV film)
Otoko wa curai jo: Širetoko bodžó
1984 Kita no kuni kara: '84 nacu (TV film)
1983 Kita no kuni kara '83 fuyu (TV film)
Otoko wa curai jo: Kučibue o fuku Toradžiró
Seibo momoko no džunan (TV film)
Zero no šóten (TV film)
1982 Asuka e, soshite mada minu ko e
Kidonappu burúsu
1981 Sekai meisaku dówa: Hakučó no mizuumi
1980 Hi no tori 2772 : Ai no CosmoZone
1979 Eireitači no óenka: Saigo no sókeisen
Tři neodeslané dopisy
1978 Blue Christmas
Inubue
1977 Ame no meguriai
1976 Oretachi no toki
1975 Macuri no džunbi
Nihon ninkjódó: Gekitocuhen

TV seriály

2017 Warotenka (TV seriál)
2015 Manmakoto ~ Asanosuke Saiteichou (TV seriál)
2014 Asakijumemiši: Jaoja ošiči ibun (TV seriál)
2013 Keidži 110 kiro (TV seriál)
2011 Kurumi no heya (TV seriál)
2010 Jak jsem se vdala za Gegegeho (TV seriál)
Unubore Deka (TV seriál)
2009 Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2007 Konnichiwa, Kaasan (TV seriál)
2006 Džundžó kirari (TV seriál) - herec, vyp.
Wagahai wa šufu de aru (TV seriál)
2004 Hi no tori (TV seriál)
Ningen no Shomei (TV seriál)
Order Made (TV seriál)
2003 Semishigure (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Peurenjeu (TV seriál)
2000 Ičigen no koto (TV seriál)
Taiyo wa Shizumanai (TV seriál)
1997 Móri Motonari (TV seriál)
1994 Piano (TV seriál)
1993 Oka no ue no himawari (TV seriál)
1991 Gendži monogatari (TV seriál)
1987 Dokugan-ryu Masamune (TV seriál)
1981 Kita no kuni kara (TV seriál)
1977 Akai gekiryû (TV seriál)
Jokomizo Seiši series (TV seriál)
1975 Genroku Taiheiki (TV seriál)
Hissacu šiokija kagjó (TV seriál)
1974 Furimukuna, Curukiči (TV seriál)
Warera seishun! (TV seriál)
1970 Óedo sósamó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace