foto

Michael Fitzgerald

  • nar. 4.6.1975 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Standing Up, Falling Down
2018 6 Balloons
Affairs of State
Write When You Get Work
2017 Alaska Is a Drag
Cokoli
Halfway There (TV film)
Událost velkolepých rozměrů
2016 All I Need
All We Had
No Light and No Land Anywhere
The Tiger Hunter
2015 1915
2014 Bez úniku
Cry Now
Posledních pět let
Supremacy
2013 Around the Block
Deep Dark Canyon
Drones
G.B.F.
Life of a King
Live at the Foxes Den
Marafon
The Secret Lives of Dorks
2012 Frankie Go Boom
I Do
2011 6 Month Rule
Drain Baby
Fred 2: Night of the Living Fred (TV film)
Ženy bez mužů
2010 A Marine Story
Happiness Runs
Lhář má čtyři tváře
Nic & Tristan Go Mega Dega
2009 Hollywood, je t‘aime
Rosnička
The Black Waters of Echo's Pond
2008 This Life
2007 L.A. Proper
Lez Be Friends
2006 Eating Out 2: Sloppy Seconds
2005 Che Guevara
2002 Make a Wish

TV seriály

2016 Předstírání (TV seriál)
Ex-Posed (S03E09)
Untitled (S03E08)
Game On (S03E07)
další epizody (9)
2015 Předstírání (TV seriál)
School's Out (S02E20)
The Deep End (S02E19)
Nuclear Prom (S02E18)
další epizody (10)
2010 FCU: Fact Checkers Unit (TV seriál)
Futurestates (TV seriál)

Dokumentární

2018 Medal of Honor (TV seriál)
2014 And the Oscar Goes To... (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace