Reklama

Reklama

Sami a spolu

  • USA Alone Together
Trailer 1

VOD (1)

Když se v New Yorku začne šířit pandemie coronaviru, June se rozhodne odjet s přítelem na venkov. Ten se k ní nakonec nepřipojí a kvůli nedorozumění musí pronajatý dům sdílet s jiným mužem... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (7)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Koukám, že nejsem jediná, kdo se dnes díval na televizi, ještě před dvěma hodina byl u hodnocení průhledný rámeček... :)  A jak teda? ***** Ano, je to vlastně jenom další varianta na téma "dva omylem/náhodou/osud se nudil" skončili na místě, kde by se jinak zrovna tyhle dva nesešli. Ale v době covidu. Tohle je film o dvou normálních dospělých lidech, kteří na uzavřeném prostoru řeší svoje problémy, sny, naděje a budoucnost, a strach ze současné situace. Je to takový malý ostrůvek. Ale co se stane, když tu samotu naruší realita? A je to fakt realita nebo jenom to, co nazýváme realitou, abychom večer v klidu usnuli, protože lžeme sami sobě? Celý tenhle film je postavený na dialogu, který dává smysl a je hezky vidět to, jak je rozdělený na ty tři pomyslé části. Alone. Together. Alone Together. Tohle se moc povedlo. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Dalo se to čekat... Dva se potkají, oběma jim vztahy haprují, a tady mají na sebe čas a zjistí, že se jim líbí být spolu. Prostě normální. Ta pandemie kolem je jen kulisa. Te útok černého sobce na manipulativní zakomplexovanou hodnou holku dopadne (SOPILER) nakonec dobře, ale v reálu skoro vždy špatně. Obvykle to doprovází mlácení a zdrogování. Holmes-ová chtěla ukázat, že nebyla jen manželka Cruise. Že má navíc. Moc nemá, ale za solidních 50% to je. Na jedno kouknutí a dost. ()

Reklama

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Prázdné nudné neoriginální dialogy, odfláknuté detaily (ona byla "bez mejkapu"? Se stíny na víčkách a rtěnkou, řasy ani nezmiňuju), jsou to drobnosti, ale snižují hodnotu celého filmu. Stejně odfláknutý český dabing (asi někomu nestálo za to opravovat přeřeky a špatné pády ve větě), což ale zdaleka není jen u tohoto snímku. Pořád jsem čekala na nějaký zlom, něco, co by zaujalo, ale byla to nuda až do konce. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama