Reklama

Reklama

Šťastné shledání

  • USA Happy Times
Trailer 1

Obsahy(1)

Šábesová večeře v luxusním sídle v Hollywood Hills se vlivem toxické směsi alkoholu, velkých eg, kulturních rozdílů, chtíče a chamtivosti záhy zvrtne a situace se vymkne kontrole. Tajemství vyplouvají na povrch, vztahy procházejí zkouškou a největší výzvou večera je přežít. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (9)

panShimi 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle filmu jsem se fakt královsky bavil. Rozjíždí se to jako skvělá konverzačka, aby to skončilo krvavou řežbou. Ale takovou nenásilnou, prostě to ladně vyplívá ze situace na tom večírku. Herci jsou dobří a věřím jim to, původní znění v hebrejštině tomu navíc dodává tu pravou příchuť, než kdyby to bylo v angličtině nebo i dabingu. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný objev na HBO, který může svou razancí připomenout snímky jako Krvavá nevěsta nebo Divoké historky, ale tím, že se v něm mluví hebrejsky (a trochu anglicky), je to zase něco nového, a působilo to na mě příjemně svěžím dojmem. Hodně rychle to uteče, má to výborné dialogy a celkově to je fakt sranda, nasmál jsem se u toho dost. Označovat to jako horor mi přijde nemístné, ale dneska se za horor vydává skoro cokoli, takže asi nemá cenu to nějak řešit. Obsazení se taky povedlo, takže mi tam v podstatě asi nic nevadilo, snad kromě předvídatelného závěru, protože člověku rychle dojde, že tohle celé může skončit jen jedním způsobem, což se taky přesně stane. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Žádný horor či thriller - ale comédie noire. 1) Neskutečně protivná židovská rodina rozprsklá po světě se setkává ve vile v Hollywood Hills na šabatové večeři. Posléze se začnou vzájemně vraždit, což kvituji se zadostiučiněním._____ 2) Platí-li, že zábava je, že se nenudím, pak to byla zábava._____ 3) Zaujali mě 35letý Michael Aloni (Michael), Guy Adler (Ilan), Ido Mor (Yossi), Daniel Lavid (Maor, překáží s autem). ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Komédia o izraelskej rodinke, ktorá sa stretne na večeri a dopadne to krvavo. Začiatok je príjemná konverzačka, ktorá sa neskôr zmení na úmyselno/neúmyslené vraždenie. Keď si to tak čítam, znie to lepšie ako to v skutočnosti je. Nakoľko sa až tak veľmi nezasmejete (miestami určite áno) a zabíjanie nie je až v takej miere. Postavy výborné a ten ich jazyk sa tam skvelo hodil. Koniec troška zbytočne naťahovaný. Ja som sa celkovo bavil, chcelo by to však pridať viacej na komediálnej časti. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavej film, kterej si podle mýho názoru drží hranici mezi hororem/thrillerem a komedií.. něco podobnýho už se natočilo jak  tady zmiňuje kolega, nicméně když se sejde pošahaná rodinka tak můžou nastat problémy.. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama