foto

Jean Monsigny

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Un souvenir (TV film)
2006 Sladká země mého dětství (TV film)
2004 Nicolas au pays des âmes (TV film)
2003 Enfants de Charlotte, Les (TV film)
Satan refuse du monde (TV film)
2000 Entre l'arbre et l'écorce (TV film)
1999 L'École des femmes (TV film)
Le mariage forcé (TV film)
1998 Un flic presque parfait (TV film)
1997 Monde d'Angelo, Le (TV film)
1996 Balade en ville (TV film)
1994 Le Cri du coeur
Láska je dětská hra (TV film)
1993 Mauvais garçon
1991 Billy (TV film)
Ritals, Les (TV film)
1990 Duo (TV film)
Fille du magicien, La
Goutte d'or, La (TV film)
Otázka cti
1987 Fucking Fernand
1986 Yam Daabo
1985 Billy Ze Kick
1984 Retenez-moi... ou je fais un malheur!
1982 On s'en fout... nous on s'aime
T'es folle ou quoi?
1980 Fou de mai, Le
1979 C'est dingue... mais on y va
Les Joyeuses colonies de vacances
1978 En l'autre bord
Ça fait tilt
1977 Arrête ton char... bidasse!
Dis bonjour à la dame
1976 Je suis Pierre Rivière
1975 Emilienne
Je prends la chose... du bon côté!
L'homme du fleuve
Messe dorée, La
Rage au poing, La
Salut les frangines
1974 Letní hosté
Musiciens du culte, Les
1973 L'An 01
Sans sommation
1972 Je, tu, elles...
Veselí chlapíci
1971 Jupiter
Morgane et ses nymphes
1970 Désirella
Un couple d'artistes

TV seriály

1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1996 Julie Lescautová (TV seriál)
Vrah z parkoviště (S05E03)
Revolver na úvěr (S05E02)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
Julie Lescaut (S01E01)

Dokumentární

1984 Abel Gance et son Napoléon
1981 Juliette du côté des hommes
1978 La Voix de son maître
1977 La télédiction, un nouveau regard sur la terre
Nous aurons toute la mort pour dormir
1969 Trial

Herecká filmografie

Filmy

1963 Karabiniéři

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace