foto

Diana King

  • nar. 2.8.1918
    Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 31.7.1986 (67 let)
    Nettlebed, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Exploits at West Poley (TV film)
Píseň lásky (TV film)
1983 Dombey & Son
1982 Pink Floyd: The Wall
1981 Dangerous Davies: The Last Detective (TV film)
1980 The Wildcats of St. Trinian's
1979 Electric Eskimo
1976 Schizo
1971 Prosím, pane!
1967 They Came From Beyond Space
1965 Be My Guest
Die! Die! My Darling!
1961 First Gentleman, The (TV film)
1958 The Man Who Wouldn't Talk
1957 Sbohem, armádo
1956 My Teenage Daughter
1944 Girl Rush
1943 Muž v šedém
1941 Once a Crook
1939 Little Ladyship (TV film)

TV seriály

1986 Inside Story (TV seriál)
1983 Cuffy (TV seriál)
Don't Wait Up (TV seriál)
Ženatý muž (TV seriál)
1982 Father Charlie (TV seriál)
1981 Shillingbury Tales, The (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1978 Rings on Their Fingers (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
Ghosts of Motley Hall, The (TV seriál)
Just William (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Doctor on the Go (TV seriál)
Hotýlek (TV seriál)
Svatba (S01E03)
1974 And Mother Makes Five (TV seriál)
Rising Damp (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
Upper Crusts, The (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
Love Thy Neighbour (TV seriál)
My Wife Next Door (TV seriál)
Spring and Autumn (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Fenn Street Gang, The (TV seriál)
You're Only Young Twice (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Show Bennyho Hilla (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
The Very Merry Widow and How (TV seriál)
1968 According to Dora (TV seriál)
Dad's Army (TV seriál)
1967 Pride and Prejudice (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
The Man Who Never Was (TV seriál)
1965 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Blackmail (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Game of Murder, A (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Compact (TV seriál)
It Happened Like This (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
Jango (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
Scarf, The (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
Time Out for Peggy (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

TV pořady

1991 Laf Lafı Açıyor (TV pořad)
1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace