foto

Daniel Flynn

  • nar. 1961
    Evesham, Worcestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Místo nahoře (TV film)
1990 Cyber City Oedo 808
1989 Angel Cop
1986 Biggles
1983 The Two Gentlemen of Verona (TV film)

TV seriály

2018 Otec Brown (TV seriál)
Tvář nepřítele (S06E05)
2015 Otec Brown (TV seriál)
Muž ve stínu (S03E01)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Břemena druhých 2 (S09E04)
Břemena druhých 1 (S09E03)
2011 Vera (TV seriál)
The Crow Trap (S01E03)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Entführung in London (2) (S09E11)
Entführung in London (1) (S09E10)
2007 Vojna a mír (TV seriál)
2006 Young Dracula (TV seriál)
2005 Afterlife (TV seriál)
Lower Than Bones (S01E02)
2004 Island at War (TV seriál)
Vraždy v muzeu (TV seriál)
2003 William and Mary (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Stalkers (S03E03)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Choir, The (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1993 The Buddha of Suburbia (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1991 Ovocňáčci (TV seriál)
1989 Traffik (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Kit Curran (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Goodbye Mr. Chips (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 No Excuses (TV seriál)

Dokumentární

2018 Další den života

Host

TV pořady

2006 The Apprentice: You're Fired! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky