foto

Ján Števček

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Návraty z neskutočna (TV film)
1993 Príbeh Mateja Hóza (TV film)
1986 Viktória (TV film)
1981 Pasca (TV film)
1980 Triptych o láske (TV film)
1975 Pani Heléne (TV film)
1966 Pred súdom (TV film)
Živý bič (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace