foto

Vincent Zuffranieri

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 César Wagner (TV film)
Papi Sitter
2019 Chamboultout
Premier de la classe
2018 Roches Noires (TV film)
Škola končí
2017 Les Goûts et les couleurs
Vyber si!
2016 Návrat k mé matce
2015 Le Talent de mes amis
2014 Barbecue
Coup de coeur (TV film)
Le voyage de monsieur Perrichon (TV film)
2013 C'est pas de l'amour (TV film)
Denis
2012 L'Homme de ses rêves (TV film)
2011 L'amour encore plus vache (TV film)
Moi, Michel G., milliardaire, maître du monde
Ni Vu, Ni Connu (TV film)
Vítejte na palubě
2010 Cabine of the Dead
Dva pitomci z Paříže
2009 Inkognito
2008 Last Hour
2006 Poltergay

TV seriály

2018 Aux animaux la guerre (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Les Beaux Malaises (TV seriál)
2015 Le Mystère du lac (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Le Passager (TV seriál)
Icare (E03)
Prométhée (E02)
Minotaure (E01)
2014 Détectives (TV seriál)
Cavale (S02E08)
Frères ennemis (S02E06)
Panier de crabes (S02E02)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Komu čest, tomu čest (S01E04)
Čím větší parta, tím větší psina (S01E02)
Tichá voda břehy mele (S01E01)
2012 Vive la colo ! (TV seriál)
2009 Drôle de famille! (TV seriál)
Mes amis, mes amours, mes emmerdes (TV seriál)
2002 Faut-il? (TV seriál)

Dokumentární

2007 Empreintes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky