Reklama

Reklama

Policisté Kim a Michel jsou nerozluční přátelé už od doby, co společně vyrůstali v sirotčinci. Patří ale k nejhorším detektivům na okrsku, proto jsou překvapeni, když jsou ředitelem pověřeni zmařit vlnu plánovaných atentátů... (TV Prima)

Recenze (7)

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Tak je to komedie, že. Ale potřebujete pinzetku a mikroskop, abyste na tom něco zábavného našli. A takový to mělo slibný začátek! Výbuch a pokus o sebevraždu... ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Carole to i po padesátce stále sekne a poručík jezdí v Dacii Logan. To je asi to nejzajímavější co k tomu mohu říct. Jinak sotva průměrná současná fr. rádoby komedie. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Něco mi tu uniká. Předevčírem skočila v Paříži a dneska našli její tělo na předměstí." Že by plachtila? Nebo foukal vítr? A není to jedno? Je. Tohle je totiž velká hovadina, před níž varuje už název a já jsem to varování přehlédl. Tito Páni terorismu, tedy bílý Vietnamec s úchylkou pro slevy a tupý věřící vypravěč, byli zkrátka naprosto příšerní. Vidět takové kretény s nejlepším falešným hodnocením je skutečným utrpením, ale na druhou stranu jsem se dozvěděl spoustu zajímavých informací. Třeba o tom, že žluté zuby znamenají, že Bůh dal do úsměvu Slunce. To zní hodně pozitivně, ale na rozdíl od Michela a všech svatých si nemyslím, že tohle byl good job. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama