foto

Kristan Andrews

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 An American Girl Story - Ivy & Julie 1976: A Happy Balance (TV film)
An American Girl Story: Summer Camp, Friends for Life (TV film)
2016 An American Girl Story - Maryellen 1955: Extraordinary Christmas (TV film)
An American Girl Story - Melody 1963: Love Has to Win
Dávná křivda
2014 Ask Me Anything
2008 Keith
2006 Mrtvá dívka
2002 Modré auto
White Like the Moon
1999 Padělatel

TV seriály

2021 Punky Brewster (TV seriál)
Mother's Day (E10)
80s Block Party (E09)
Put a Ring on It (E08)
další epizody (10)
2020 Side Hustle (TV seriál)
The Curse of Molly McGee (TV seriál)
Grown-ish (TV seriál)
Gut Feeling (S03E05)
Thinkin Bout You (S03E04)
Close Friends (S03E03)
další epizody (5)
2019 Mizera Nick (TV seriál)
The Fool's Errand (E20)
The Box Job (E19)
The Diploma Mill (E18)
další epizody (20)
2018 Coop & Cami se ptají světa (TV seriál)
2017 A Kid Called Mayonnaise (TV seriál)
2016 Bizaardvark (TV seriál)
2014 Benched (TV seriál)
Brief Encounters (E12)
Campaign Contributions (E11)
Solitary Refinement (E10)
další epizody (12)
Gortimer Gibbon's Life on Normal Street (TV seriál)
2008 Untitled Liz Meriwether Project (TV seriál)
2003 Zázraky (TV seriál)
Paul Is Dead (E13)
The Letter (E12)
The Ghost (E11)
další epizody (12)
2001 Báječní Stevensovi (TV seriál)
A Weak First Week (S01E21)
Almost Perfect (S01E20)
Strictly Ballroom (S01E19)
další epizody (5)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Luscious Lou (S01E16)
Heck of a Hanukkah (S01E15)
Battle of the Bands (S01E14)
další epizody (16)
1996 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
Chemistry (S03E14)
Mystery Man (S03E13)
The Understudy (S03E12)
další epizody (8)
1995 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál) - set dekoratér
Road Trip (S01E13) - set dekoratér
The Solo (S01E12) - set dekoratér
Annie Bails (S01E11) - set dekoratér
další epizody (5)
1994 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál) - set dekoratér
The Feud (S01E08) - set dekoratér
False Alarms (S01E07) - set dekoratér
Science Fair (S01E06) - set dekoratér
další epizody (8)

TV pořady

2003 Last Comic Standing (TV pořad)
1998 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Modré auto

Producentská filmografie

Dokumentární

2011 My First Guitar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky