Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americké romantické drama vypráví o Natalii, studentce z dobré rodiny, do jejíhož světa vpadne tajemný Keith. Dívka podléhá jeho kouzlu, ale poté, co zmizí, odhalí temné tajemství. Americké romantické drama vypráví milostný příběh Natalie, která má všechno, po čem ostatní dívky touží - je skvělá studentka z dobré rodiny, hvězda atletiky a královna střední školy, do níž chodí. Od dětství každý její krok bedlivě střeží ambiciózní rodiče a zdá se, že do dívčiny budoucnosti nemůže nic zasáhnout. Jenže pak se objeví Keith, svobodomyslný, tajemný a problematický mladík, který nemá co ztratit. A i když Natalie rozumem ví, že by si ho měla držet od těla, srdci poručit nedokáže. Keith ji zatáhne do řady podivných dobrodružství a ona se stále víc snaží zjistit, kdo doopravdy je. Když mladík najednou zmizí, Nataliin svět se rozpadne. A poté, co odhalí jeho temné tajemství, se život dvojice jednou provždy změní. V režii Todda Kesslera hrají Elisabeth Harnoisová a Jesse McCartney. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (230)

Ant 

všechny recenze uživatele

Průměr, od kterého jsem čekala něco nového, ale našla jsem jenom plno klišé. To že je konec od začátku jasný, by až tak nevadilo. Ale to že se k němu dojde tak přímočaře, už problém je. Postavy si mě taky zrovna nezískaly, půl filmu jsem vůbec nechápala proč jednají, tak jak jednají, i když herci určitě k zahození nebyli. Ale abych tomu jen nekřivdila, některé scény byly vážně milé, a mít to víc silnějších scén, šla bych s hodnocením výš. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typ filmu, ktorý celkom môžem, tie študentské kvázi romantické filmy majú niekedy svoje čaro. Tu to celkom nezafungovalo. Hlavný hrdina je veľmi nesympatický. Správaním výzorom i prejavom. Ono nejaký Jesse McCartney nie je žiaden herec, jeho úspech mi je záhadou, nemá charizmu. Scenár je tiež málo nápaditý. To veľké prekvapenie, na ktoré každý túžobne čaká, sa tu nestane. Opäť príde len tá istá pesnička, ten istý vývoj a pointa, to sme tu za posledné roky už mali veľmi často. Najväčším plusom je snáď len Elisabeth Harnois, ale ani nie tak hereckým výkonom, ako svojim vekom. Kto z vás uverí, že v dobe natáčania mala už pred tridsiatkou?! Neuveriteľné... ()

Reklama

katasta 

všechny recenze uživatele

"Keith" je skvělý film už jen proto, že vás naprosto může vtáhnout do děje, protože celou dobu nevíte nic víc, než Natalie. Spolu s ní vás ten divnej kluk zajímá, taky vám přijde naprosto ujetej a absolutně nechápete jeho chování. Proč je jednou tak bezva a pak se z ničeho nic ztratí a týdny o něm neni vidu ani slechu? Proč chvíli vypadá, že jí má rád a pak jí pošle nevybíravě do háje? Je jednoduše hrozně zajímavé se na ten film koukat a doufat, že snad na konci přijde nějaké vysvětlení toho všeho. A ono přijde. Nečekané a smutné vysvětlení. Krásný konec. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Film, který až příliš spoléhá na závěrečný efekt. Více jak první polovina filmu není nikterak výjimečná, klasické romantické drama pro mladé, které jsme viděli už stokrát. Pořád dokola ta samá klišé, naštěstí si film dokázal udržet mou pozornost, měla jsem jasno v tom, že o výsledném dojmu rozhodne až závěrečná pasáž, věděla jsem, že něco přijde, čekala jsem však něco mnohem více šokujícího a ne, že se film promění v takové druhé "A Walk to Remember", to samozřejmě není úplně výtka, rozdíl je ten, že zde všechny emocionální pasáže nepůsobí ani trochu věrohodně a jsou děsně umělé, Elisabeth Harnois navíc ty emocionálnější momenty neuhrála. Docela zklamání. ()

Fallen_One odpad!

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak jsou holky blbý, když potkaj rošťáka. Film o tom, jak si kvůli němu změněj priority a život. Film o tom, jak se dostanou do sraček. Spousta klišé zakrytých pozlátkem. Nesmyslnost chování. Naprosto nesympatický Keith a ubulená Lída Natalie. Obrovské zklamání. Čekal jsem mnohem mnohem víc. A je mi to líto... Na druhou stranu mi to přijde na jednu stranu blízké, takže buď plný počet za kvalitně odvedenou práci nebo jeden za to, jaký mám z filmu pocity. Hm...srát na to. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Když se Natalie (Elisabeth Harnois) baví s profesorem o nepřítomnosti Keitha (Jesse McCartney), má část vlasů i přes pravé rameno, při dalším pohledu ne a pak zase ano. (Reesam)
  • V sedmé minutě radí otec Natálii (Elisabeth Harnois) že její soupeřka v nadcházejícím zápase je levačka, ale ve filmu je pak vidět, že podává pravou rukou. (Gyl)
  • Hoci sú hlavné postavy maturanti, v čase natáčania mal Jesse McCartney (Keith) 20 a Elisabeth Harnois (Natalie) dokonca 28 rokov. (drtickaa)

Reklama

Reklama