foto

Paul Bown

  • nar. 11.10.1957 (61 let)
    Fenton, Staffordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Peterloo
2016 The Carer
2013 Arbitr
2009 Prokletý klub
2007 Britz (TV film)
The History of Mr Polly (TV film)
2005 Planespotting (TV film)
2001 Odvážné kordy
1996 Jude
1995 Polibek motýla
1991 Jezdci časem (TV film)
1987 Up Line (TV film)
1985 Assam Garden, The
Morons from Outer Space
Underworld

TV seriály

2017 Endeavour (TV seriál)
Chvalozpěv (S04E02)
2016 Otec Brown (TV seriál)
Hříchy otce (S04E09)
2015 Hetty Feather (TV seriál)
Na straně zákona (TV seriál)
2012 Gates (TV seriál)
2010 Law & Order: UK (TV seriál)
Survivor (S03E05)
2005 Diamond Geezer (TV seriál)
2004 Courtroom, The (TV seriál)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
2001 My Uncle Silas (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
1999 Badger (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 The Last Salute (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1990 Mr. Bean (TV seriál)
Pan Bean (E01)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)

Dokumentární

1997 Příběh pana Beana (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace