foto

Robert Daws

  • nar. 1959

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Amazon Adventure
2016 The Unfolding
2007 Potopení Marchioness (TV film)
You Can Choose Your Friends (TV film)
2006 Země slepých
2001 Arthur's Dyke
Sword of Honour (TV film)
2000 Dívka jako ty (TV film)
1999 The Mystery of Men (TV film)
1997 The Missing Postman (TV film)
1996 Roger Roger (TV film)
1988 The Great Escape II: The Untold Story (TV film)
1985 John and Yoko: A Love Story (TV film)

TV seriály

2019 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
Love From Hell (S03E03)
2018 Simulant (TV seriál)
Operace Blesk (S02E08)
Osamělost běžce na střední vzdálenosti (S02E07)
Doplňuj tekutiny (S02E03)
Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 2 (S04E02)
2016 Otec Brown (TV seriál)
Hříchy otce (S04E09)
Smrt v ráji (TV seriál)
Lost Identity (S05E05)
2013 Wright Way, The (TV seriál)
2011 Doktor Martin (TV seriál)
Romance trvá (S05E01)
2010 Little Crackers (TV seriál)
Rock & Chips (TV seriál)
2006 The Slammer (TV seriál)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tajemný sklep (S08E06)
2003 New Tricks (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2001 Office Gossip (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Roger Roger (TV seriál)
1996 Out of Sight (TV seriál)
1994 Outside Edge (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Paul Merton: The Series (TV seriál)
Salón Eliott (TV seriál)
1990 Chain (TV seriál)
Jeeves and Wooster (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál) - herec, a.z.
Haf! (TV seriál)
1988 Game, Set, and Match (TV seriál)
London's Burning (TV seriál)
Tucet špinavců (TV seriál)
1987 A Bit of Fry and Laurie (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Unnatural Causes (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
Šerif Nottinghamský (S03E04)
1985 Robin Hood (TV seriál)
Největší nepřítel (S02E06)
1984 Fresh Fields (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1980 The Squad (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2003 Let's Write a Story (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky