foto

William Moore

  • nar. 19.4.1916
    Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.4.2000 (84 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Kurýr
1998 Těžké časy (TV film)
1981 California Gold Rush (TV film)
1979 Black Jack
1974 The Enemy Within (TV film)
1957 At the Stroke of Nine

TV seriály

1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1987 My Husband and I (TV seriál)
1981 Sorry! (TV seriál)
That's My Boy (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Jen krásný obrázek (S04E15)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Prince Regent (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
To the Manor Born (TV seriál)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
Armchair Thriller (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Raffles (TV seriál)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 Happy Ever After (TV seriál)
No, Honestly (TV seriál)
South Riding (TV seriál)
1973 Brontës of Haworth, The (TV seriál)
Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Doctor in Charge (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
The Challengers (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Class by Himself, A (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 For the Love of Ada (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Dombey and Son (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Middlemarch (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
Fellows, The (TV seriál)
Inheritance (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
Sat'day While Sunday (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
Turn Out the Lights (TV seriál)
1966 The Corridor People (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál) - a.z.
2003 Comedy Connections (TV seriál) - a.z.
1998 Funny Women (TV film)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

2006 The ONE Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace