foto

Wendi Peters

  • nar. 29.2.1968 (53 let)
    Blackburn, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Coronation Street: Out of Africa
1996 Láska a válka

TV seriály

2019 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Žihadlo smrti (S21E03)
2015 Hetty Feather (TV seriál)
2012 Crime Stories (TV seriál)
2010 Pointless Celebrities (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1995 Out of the Blue (TV seriál)
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2007 Coronation Street: Confidential (TV seriál)
2006 Another Audience with Shirley Bassey (koncert)
2005 The 100 Greatest Family Films (TV film)
2003 Brainiac: Šílená věda (TV seriál)
Comic Relief Does Fame Academy (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 The 1st TVNow Awards (TV pořad)
2005 Faktický odborník (TV pořad)
Friday Night Project, The (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
The Xtra Factor (TV pořad)
2002 I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky