foto

Florian Feik

  • nar. 29.7.1989 (30 let)
    Korneuburg, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pale as Ale
2017 Bier & Calippo
2015 Poslední léto bohatých
2013 Im weißen Rössl - Wehe Du singst!

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)

Dokumentární

2019 Universum History: Richard Löwenherz - Ein König in der Falle (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky