foto

Dieter Moor

  • nar. 1.5.1958 (63 let)
    Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 2012 (studentský film)
2006 Millionenschwer verliebt (TV film)
Čtyři minuty
2005 Letztes Kapitel (TV film)
2002 Bloch - Silbergraue Augen (TV film)
1999 Dívka z ciziny (TV film)
Zwei Frauen, ein Mann und ein Baby (TV film)
1998 Opernball (TV film)
1991 Tatort: Des Glückes Rohstoff (TV film)
1985 Černý Tanner
1982 Probuď se, špione
1981 Hunger, der Koch und das Paradies, Der (TV film)

TV seriály

2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2012 Götter wie wir (TV seriál)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
Tödlicher Irrtum (S03E09)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Monte Video (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
1987 Mozart und Meisel (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)

Dokumentární

2014 Před 300 miliony let
2008 Europas Erbe - Die großen Dramatiker (TV seriál)
Food Design (TV film)
2002 Das Leben geht weiter (TV film)

Host

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2004 Im Palais (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1967 ttt - titel thesen temperamente (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky