foto

Satoši Macuda

  • nar. 16.12.1978 (40 let)
    Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tomodači to arukó
2012 SP - Keishichou Keigoka 2 (TV film)
2011 Messiah
Rabu Porisu
2010 Kamisama herupu!
2009 Buraddo
Song for love
2008 252: Signál života
Fukemon
Shunkinshô
Yasashii senritsu
2007 Hou no Niwa (TV film)
Sennyu Keiji Ranbo 2 (TV film)
2006 Cukijama-kačó no nanokakan
Kûru dimenshon
2005 Henšin
2001 Ao to Shiro de Mizuiro (TV film)

TV seriály

2018 Čúzai keidži (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2017 Sauce-san no koi (TV seriál)
2016 Kumokiri Nizaemon 3 (TV seriál)
Onnatachi no Tokusou Saizensen (TV seriál)
Saigo no resutoran (TV seriál)
Seirei no Moribito (TV seriál)
2015 Macumoto Seičó Mystery džidaigeki (TV seriál)
2014 55 Sai Kara No Hello Life (TV seriál)
Borderline (TV seriál)
Kumogiri Nizaemon 2 (TV seriál)
Nezumi, Edo o haširu (TV seriál)
ST aka to širo no sósa fairu (TV seriál)
2013 Dandarin: rôdô kijun kantokukan (TV seriál)
Kakušó: Keišičó sósa 3 ka (TV seriál)
Kumokiri Nizaemon (TV seriál)
2011 Himicu čóhónin Erika (TV seriál)
Misaki Number One!! (TV seriál)
Tsukahara bokuden (TV seriál)
2010 Rjómaden (TV seriál)
Teppan (TV seriál)
Šukudžo (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
Kami no šizuku (TV seriál)
Kasouken no Onna (TV seriál)
Love Game (TV seriál)
Q.E.D.: Shômei shûryô (TV seriál)
Smile (TV seriál)
2008 Gokusen 3 (TV seriál)
Kētai sōsakan 7 (TV seriál)
Serebu to binbô tarô (TV seriál)
2007 Good Job (TV seriál)
2006 Akihabara@Deep (TV seriál)
Jaó (TV seriál)
Nogaremono Orin (TV seriál)
Uramiya honpo (TV seriál)
2005 Fuyu no Rinbu (TV seriál)
2004 Hotman 2 (TV seriál)
Orenji deizu (TV seriál)
Vanpaia hosuto (TV seriál)
2003 Hitonacu no papa e (TV seriál)
Koi wa Tatakai! (TV seriál)
2000 Tajū jinkaku tantei saiko - Amamiya Kazuhiko no kikan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky