foto

Gadžiró Sató

  • nar. 9.8.1944 (76 let)
    Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cumi no koe
2019 Ninkjó gakuen
Otoko wa curai jo: Okaeri Tora-san
2013 Sutegataki hitobito
2012 Rógoku: Old Prison
2010 Otóto
Wakiyaku monogatari
2001 Šura no miči
2000 Džokjó: Jaša no mai
1997 Beach Boys Special (TV film)
Pekin gendžin
Šakkingu 2
1996 Súpá no onna
1995 Otoko wa curai jo: Toradžiró kurenai no hana
1994 Otoko wa curai jo: Haikei, kuruma Toradžiró-sama
1993 Otoko wa curai jo: Toradžiró no endan
1992 Sakana kara daiokišin!!
1991 Hissacu 5: Ógon no či
Otoko wa curai jo: Toradžiró no kokuhaku
1990 Otoko wa curai jo: Toradžiró no kjúdžicu
Tanba Tecuró no daireikai 2: Šindara odoroita!!
1989 Hissatsu supesharu: Haruichiban shigoto hito, Kyoto e iku yamiuchi hito no nazo no shuryo! (TV film)
Otoko wa curai jo: Boku no odžisan
1987 Otoko wa curai jo: Toradžiró monogatari
Otoko wa curai jo: Širetoko bodžó
1986 Poslední šot
1985 Otoko wa curai jo: Toradžiró ren'ai džuku
1984 Otoko wa curai jo: Toradžiró šindžicu ičiro
1983 Otoko wa curai jo: Tabi to onna to Toradžiró
1982 Iga ninpoucho
Otoko wa curai jo: Hana mo araši mo Toradžiró
1981 Otoko wa curai jo: Naniwa no koi no Toradžiró
1980 Nippon keishichô no haji to iwareta futari: keiji chindôchû
Otoko wa curai jo: Toradžiró haibisukasu no hana
1979 Kindaiči Kósuke no bóken
Oretači no kókjokugaku
Otoko wa curai jo: Tonderu Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró haru no jume
Tooi ashita
Časový posun
1978 Hakatakko džundžó
Orange road kjúkó
Otoko wa curai jo: Toradžiró wagamiči o juku
Otoko wa curai jo: Uwasa no Toradžiró
Pinku redi no katsudoshashin
Sacudžin júgi
1977 Gokumončó: Hikisakareta nisó
Nihondžin no heso
Ningen no šómei
Otoko wa curai jo: Toradžiró ganbare!
Otoko wa curai jo: Toradžiró to tono-sama
Totsuzen arashi no youni
1976 Ai to makoto: Kankecuhen
Bórjoku kjóšicu
Hissacu onna kenši
Jasagure deka
Otoko wa curai jo: Toradžiró džundžó šišú
Otoko wa curai jo: Toradžiró jújake kojake
1975 Chlapi to maj těžký 15: Tora pod deštníkem
Mamuši to aodaišó
1974 Abajo dačikó
Hidžó gakuen waru: Nerikan dokisei
Otoko wa curai jo: Toradžiró koi jacure
Otoko wa curai jo: Toradžiró komoriuta
Shikijô Toruko nikki
Tókjódo mannaka
1973 Ai tte nandaró
Džicuroku: Šisecu Ginza keisacu
Hidžó gakuen waru
Jakuza to kósó: Džicuroku Andógumi
Nora inu
Otoko wa curai jo: Toradžiró wasurenagusa
Otoko wa curai jo: Wataši no Tora-san
1972 Otoko wa curai jo: Šibamata bodžó
1971 Kigeki: Ganbaranakuča!
Kigeki: Onna ikitemasu
Kigeki: Onna wa otoko no furusato jo
Memai
Otoko wa curai jo: Džundžó hen
Otoko wa curai jo: Funtó hen
1970 Kigeki: Otoko wa aikjó
Namida no nagashi uta inochi azukemasu
Otoko wa curai jo: Bókjó hen
Otoko wa curai jo: Fúten no Tora
Tanuki bózu
Šin Otoko wa curai jo
1969 Dekkai dekkai jaró
Kigeki: Ippacu daihiššó
Kigeki: Onna wa dokjó
Otoko wa curai jo
Tomete kureruna okkásan
Zoku Otoko wa curai jo
1968 Fukeba tobu jóna otoko da
Hakučú dódó
Kawači fúten zoku
1966 Akudó

TV seriály

2016 99.9: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
The Osaka Loop (TV seriál)
2015 Tennó no rjóriban (TV seriál)
2014 Tókjó Sukáretto: keišičó NS-gakari (TV seriál)
2013 Kasouken no Onna 13 (TV seriál)
2006 Negima!? (TV seriál)
1979 Tantei monogatari (TV seriál)
1978 Haguregumo (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)
Momotaró zamurai (TV seriál)
1975 Moeru sósamó (TV seriál)
Oretači no kunšó (TV seriál)
1971 Hana wa Hanajome (TV seriál)
1968 Otoko wa curai jo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky