foto

Harry Littlewood

  • nar. 23.5.1921
    Manchester, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.12.2003 (82 let)
    Chelsea, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Omen 3: Poslední střetnutí
1979 Queen of the Blues
1972 Nearest and Dearest
1963 The Set Up
1960 Na každého jednou dojde

TV seriály

1990 Families (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Slinger's Day (TV seriál)
1985 Howard's Way (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Bottle Boys (TV seriál)
Fresh Fields (TV seriál)
1983 Jack of Diamonds (TV seriál)
Shades of Darkness (TV seriál)
1982 L for Lester (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 A Fine Romance (TV seriál)
Bergerac (TV seriál)
County Hall (TV seriál)
Never the Twain (TV seriál)
1980 Cowboys (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1977 Mind Your Language (TV seriál)
Rag Trade, The (TV seriál)
Robin's Nest (TV seriál)
The Fuzz (TV seriál)
1976 Fosters, The (TV seriál)
George & Mildred (TV seriál)
1975 Doctor on the Go (TV seriál)
1974 And Mother Makes Five (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
1973 Billy Liar (TV seriál)
Man About the House (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Love Thy Neighbour (TV seriál)
Spring and Autumn (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Follyfoot (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Ours Is a Nice House (TV seriál)
Plays of Today (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Adventure Weekly (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Inheritance (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
Turn Out the Lights (TV seriál)
1966 Ransom for a Pretty Girl (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
United! (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Massingham Affair, The (TV seriál)
Meet the Wife (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Friday Night (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Big Pull, The (TV seriál)
Compact (TV seriál)
Crying Down the Lane (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Silent Evidence (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Three Live Wires (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Barnaby Rudge (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Nick of the River (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Private Investigator (TV seriál)
Solo for Canary (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

TV pořady

1967 Mike and Bernie's Music Hall (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace