foto

Enjott Schneider

  • nar. 25.5.1950 (69 let)
    Weil am Rhein, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Mordkommission Königswinkel - Liebe bis über den Tod (TV film)
2016 Liebe bis in den Mord: Ein Alpenthriller (TV film)
2010 Modrá lucerna (TV film)
2009 Princezna Husopaska (TV film)
2008 Král Drozdí brada (TV film)
Treuepunkte (TV film)
Žabí král aneb Železný Jindřich (TV film)
2007 Baculka (TV film)
Die Jäger des Ostsee-Schatzes (TV film)
Pochod milionů (TV film)
2006 Der Judas von Tirol (TV film)
Fünf-Sterne-Kerle inklusive (TV film)
Glück auf vier Rädern (TV film)
Všichni nebyli vrazi (TV film)
2005 Dem Himmel sei Dank (TV film)
Když tě potká láska (TV film)
2004 Bibi Blocksberg: Tajemství modrých sov
Die andere Frau (TV film)
Stauffenberg (TV film)
Tatort - Waidmanns Heil (TV film)
Vernunft & Gefühl (TV film)
2003 Glashimmel (TV film)
Jiná než ostatní (TV film)
Schwabenkinder (TV film)
Wilder Kaiser - Herzen in Gefahr (TV film)
2002 Místo činu: Berlín - Jubilejní výprodej (TV film)
Nevěra za nevěru (TV film)
Wilder Kaiser - Der Meineid (TV film)
Wilder Kaiser - Herzfieber (TV film)
2001 Das Schneeparadies (TV film)
Wilder Kaiser - Der Verdacht (TV film)
Wilder Kaiser - Der Wolf (TV film)
2000 Der Schnapper: Ein Toter kehrt zurück (TV film)
Heimliche Küsse (TV film)
Scheidung auf Rädern (TV film)
1999 Unschuldige Biester (TV film)
Wer liebt, dem wachsen Flügel...
Wilder Kaiser - Hochzeit mit Hindernissen (TV film)
Údolí stínů
1998 23
Im Atem der Berge (TV film)
Schalom, meine Liebe (TV film)
Tatort - Ein Hauch von Hollywood (TV film)
1997 Die drei Mädels von der Tankstelle
Doppelgänger, Der (TV film)
Ein Vater sieht rot (TV film)
Když prezident dvakrát zazvoní (TV film)
Tatort - Bienzle und der tiefe Sturz (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... am Tegernsee, Ein (TV film)
Zimní dítě (TV film)
1996 Adieu, mon ami (TV film)
Das Mädchen Rosemarie (TV film)
Fähre in den Tod (TV film)
Maja (TV film)
Polizeiruf 110 - Kleine Dealer, große Träume (TV film)
Zerrissene Herzen (TV film)
1995 Anna - Im Banne des Bösen (TV film)
Schlafes Bruder
Se zavázanýma očima (TV film)
1994 Charlie & Louise - Das doppelte Lottchen
Gefangene Liebe (TV film)
Himmel und Hölle (TV film)
Wachtmeister Zumbühl
1993 Stalingrad
1992 Leise Schatten
1991 Leporella (TV film)
Wildfeuer
Zu zweit geht alles besser (TV film)
1990 Rama Dama
1988 Herbstmilch
1987 Kinder aus Stein (TV film)
1984 Verbotene Hilfe
1978 Wir sind Utopia (TV film)

TV seriály

2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2000 Jahrestage (TV seriál)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
1997 Sardsch (TV seriál)
1995 Die Sängerknaben (TV seriál)
Jede Menge Leben (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
Vater wider Willen (TV seriál)
1994 Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2008 John Rabe - nacista zachránce (TV film)
2007 Zum dritten Pol
2006 Drážďanské drama (TV film)
2004 Wunder von Bern - Die wahre Geschichte, Das (TV film)
2003 Stalingrad (TV seriál)

TV pořady

2009 Le monde en face (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Marlene