foto

Sheila Gish

  • nar. 23.4.1942
    Lincoln, Lincolnshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 9.3.2005 (62 let)
    Camden, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Highlander: Zúčtování
1999 Mansfieldské sídlo
1996 Company (TV film)
Merisairas
1993 Resnick: Rough Treatment (TV film)
1989 Chambre à part
1986 Highlander
1981 Quartet
1973 Hitler: The Last Ten Days
1972 A Day in the Death of Joe Egg
1970 Every Home Should Have One
Zúčtování
1965 Drahoušek

TV seriály

2001 Love in a Cold Climate (TV seriál)
1998 Supply & Demand (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1995 Ghostbusters of East Finchley (TV seriál)
Tenká modrá linie (TV seriál)
Noční můra (S01E05)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Brighton Belles (TV seriál)
Comedy Playhouse (TV seriál)
1992 The Good Guys (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
Stanley and the Women (TV seriál)
1988 Small World (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Worlds Beyond (TV seriál)
1984 Sharing Time (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Goodbye Darling (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
1976 Plays for Britain (TV seriál)
Yes, Honestly (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
1973 Helen: A Woman of Today (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
The First Churchills (TV seriál)
1968 The ITV Play (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky