Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 400 lety skotský vůdce Connor MacLeod zjistil, že patří mezi Nesmrterlné, zvláštní sektu bojovníků obdařených štěstím i prokletím věčného života. Nesmrtelného dokáže zabít zase jen Nesmrtelný - tak, že mu dobře mířenou ranou meče z ušlechtilé oceli oddělí hlavu od těla - a síla poraženého přejde do těla vítěze. Až poslední z Nesmrtelných zasadí svému soupeři smrtící úder, stane se neporazitelným vládcem celého světa. Po staletí proto zuří mezi Nesmrtelnými tajný boj. Po staletí padají hlavy a tříbí se šermířské umění těch, kteří přežili. Po dlouhé cestě stovkách vítězných bitev čeká nyní na McLeoda a jeho bratra Duncana poslední boj... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut jsem měl celkem pocit, že to půjde. Doufal jsem, že jde o návrat k původnímu epickému příběhu. Ale ne. Lambert se tu půl filmu ukazuje jen ve vzpomínkách, které děj absolutně neposouvají kupředu. Nic se tu neděje. Connor se chová jako idiot, ne jako nalomenej chlap se staletou bolestí jako v předešlých dílech. Ta série je o něm a sem opravdu nepatřil, je mi líto. ()

mrclTV odpad!

všechny recenze uživatele

Prvých 15 minút to vyzerá ako relatívne normálny Highlander (čiže len tak-tak priemerný film)... jo, ale čo prišlo potom? :D To musíte vidieť, to sa nedá zreprodukovať. Niečo na úrovni niekde medzi Hostelom a The Room Tommyho Wiseaua, ale tu je viac mníchov s brokovnicami. Jasný odpad, ale tento film je svojim spôsobom zábavne zlý, nie je to najčiernejšie filmové zlo. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Béčko v pravém slova smyslu, po vzoru této franšízy plné flashbacků (ono je to skoro celé jen flashback) a plochých hereckých výkonů. První půl hodina je až na pár důležitých scén v podstatě prázdná, ale uběhne mílovými kroky, jako zbytek filmu. A i když film spíše než fantasy funguje jako komedie (hned úvodní bitka byla studnicí vtipných scén, kdy se režisér pokouší o drsně vypadající bitky), vůbec mi to nevadilo, protože jsem do toho šel bez jakéhokoliv očekávání. Highlander: Endgame se nakonec ukázal jako „Best of the Worst“ (fanoušci RLM vědí) a guilty pleasure. Třešničkou na dortu a obrovským překvapením je přítomnost Dinnieho Yena (a jeho dost možná první herecká role v americkém filmu?) a plešatého záporáka z Dungeons and Dragons s modrými rty, který si zde zahrál hlavního padoucha a pro mě je pravou esencí filmu, protože každá jeho scéna je naprosto geniální ve své špatnosti (při každém pohledu na něj a snahu o hraní sem se musel smát; když mu navíc dáte repliky jako „What's wrong? Don't you want to be inside me?“, zábava na celý večer je zaručena). Jelikož Dungeons and Dragons vyšel ve stejný rok jako Highlander, tenhle borec má v jednom roce na kontě hned dva ultimátní zářezy :D. V životopise bych se tím ale nechlubil. ()

K4my odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu špatná režije, špatné efekty, špatně zpracované prostředí, špatně zrealizované souboje, špatná implementace do děje odehrávající se v již zmíněném špatně zrealizovaném prostředí..... V tomto filmu bylo vše špatně...... a to měl Highlander od počátku celkem nabitý potenciál, teď má potenciál tak akorát zbytý (nebo že by zbitý), v tomto případě je to jedno :-D ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Horalův příběh mám rád, je to můj šálek kávy, ale čeho je moc, toho je příliš... Smíchat Filmového Connora se seriálovým Duncanem mohlo možná vypadat jako dobrý nápad, ale výsledek je doslova strašný!! Mizerně napsané, mizerně natočené i mizerně zahrané. První film byl výborný a seriál byl taky fajn, ale tohle je hrozné... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (25)

  • Natáčení probíhalo do 22. října 1999 až 7. března 2000 převážně v Rumunsku. (Terva)
  • Vesnici na začátku filmu měl původně v záchvatu hněvu podpálit MacLeod (Christopher Lambert), ale producenti později usoudili, že jeho postava by toho nebyla schopna a scéna byla ve střižně upravena tak, aby vše vypadalo jako nehoda. (HellFire)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama