Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 400 lety skotský vůdce Connor MacLeod zjistil, že patří mezi Nesmrterlné, zvláštní sektu bojovníků obdařených štěstím i prokletím věčného života. Nesmrtelného dokáže zabít zase jen Nesmrtelný - tak, že mu dobře mířenou ranou meče z ušlechtilé oceli oddělí hlavu od těla - a síla poraženého přejde do těla vítěze. Až poslední z Nesmrtelných zasadí svému soupeři smrtící úder, stane se neporazitelným vládcem celého světa. Po staletí proto zuří mezi Nesmrtelnými tajný boj. Po staletí padají hlavy a tříbí se šermířské umění těch, kteří přežili. Po dlouhé cestě stovkách vítězných bitev čeká nyní na McLeoda a jeho bratra Duncana poslední boj... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Väčšinu času som chcel napísať, že tento film je lepšie céčko, ako bola trojka béčko. Pretože s tým scenárom, čo mala trojka, sa dalo pracovať, keby nebol režisér kripel, zatiaľčo pri tomto video pokračovaní, nikto nejakú úroveň čakať ani nemohol. A videl som veľa horších céčiek (po aké písmeno to vlastne rozlišujeme?). Vyslovene iritujúce boli len kostýmové scény, obzvlášť Lambert extrémne na facku (jeho humorná kreácia à la starecká demencia verzus Paulov smrteľne vážny manekýn). A potom prišiel záver. Podobnú aplikáciu na menenie ksichtov mám v mobile. Ja neviem, vlastne asi rovnako zlý film, ako predchádzajúci diel, každý vo svojich kategóriách. Pár tých línií malo nápad. ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Smutné, velmi smutné "zúčtování". A může se Donnie Yen snažit jak chce, ale tuhle nastavovanou kaši a hlavně úplné rozmělnění původního nápadu nezachrání už nic. Tentokrát neprozradím moc, když napísu, že opět se minulost střetává se současností. SPOILER, který už stejně každý zná- že Lambert, coby Macloed příjde o hlavu, mě dokonale znechutil. Jakou silou musí oplývat jeho následovník, když se v něm sečtou schopnosti všech, co Connor Macleod kdysi porazil? A proč si Connor Macleod po tom, co porazil TOLIK silných bojovníků, myslí, že by neporazil dalšího v řadě? Kór když disponuje silou právě všech těch, kterým kdysi sám setnul hlavu, a že to nebyli jen tak nějaká ořezávátka? Měl jsem chuť dát nejnižší hodnocení, ale věřím, že může být ještě hůř... ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele

Horalův příběh mám rád, je to můj šálek kávy, ale čeho je moc, toho je příliš... Smíchat Filmového Connora se seriálovým Duncanem mohlo možná vypadat jako dobrý nápad, ale výsledek je doslova strašný!! Mizerně napsané, mizerně natočené i mizerně zahrané. První film byl výborný a seriál byl taky fajn, ale tohle je hrozné... ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Série Highlander je hloupá blbost, která nikdy neměla mít víc než jedno pokračování. Zúčtování je pak jen další hřebíček do rakve. Už mám upřímně plný zuby těch blesků a jestli se někdy uslyším větu "Na konci musí zbýt jen jeden.", tak mu dám přes držku. Lambert si vydělal na hypotéku, Paul si vydělal na hypotéku, Payne je pak z těch všech ten, co si uřízl nejmenší ostudu a Yen byl ještě moc mladej. ()

plagjoklas 

všechny recenze uživatele

Je to fakt slabé, ale ja milujem Highlandera ako filmovú sériu aj ako seriál. Má to strašne veľa hluchých miest, ale nájdu sa aj svetlé body. Kebyže mám súdiť len súboj na streche medzi Connorom a Duncanom tak dám 4*, ale ja hodnotím celý film a ten sa na viac ako dve nevytoahne. Záverečný súboj je trápny, záporák monotónny, jeho pobočníci ako s nejakého haiťanského gangu. A scény z minulosti sa mi tiež bohvieako nepáčili, no aj tie mali jedno svetlé miesto. Dincanovu svadobnú noc. Ale to je skara málo na 87 minút. Jednoducho neklape to. Škoda, fakt veľká škoda. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (25)

  • V čase 1:09:02, kdy Duncan MacLeod (Adrian Paul) bodne Kate (Lisa Barbuscia) do srdce, můžeme zahlédnout hadičku, kterou se přivádí umělá krev. (HellFire)
  • Originálny titul filmu znel Highlander: World Without End. (beso74)
  • V čase 38:55 je záběr na reklamní poutač Silvercup, kde v prvním díle svedl závěrečnou bitvu Connor MCleod. (Horryx)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama