foto

Peter Przygodda

  • nar. 26.10.1941
    Berlín, Německo
  • zem. 2.10.2011 (69 let)
    Mnichov, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Matěj, dítě horník
2008 Nuit de chien
Přestřelka v Palermu
2007 Das Wilde Leben
2006 Strajk - Die Heldin von Danzig
2005 Nechoď klepat na dveře
Smrt po internetu
Země sněhu
2002 Brief des Kosmonauten, Der
Dalších deset minut II.
Tattoo
2000 Die Stille nach dem Schuß
Manila
1998 Palmetto
1997 Linie násilí
1996 Netvor
1995 Der Totmacher
Gebrüder Skladanowsky, Die
Transatlantis
1994 Lisabonský příběh
1993 Tak daleko, tak blízko!
1992 L'absence
1991 Až na konec světa
1989 Poslední útěk do Brooklynu
1988 Kiebich und Dutz
Linie 1
1987 Nebe nad Berlínem
Svědek války
1986 Miko - aus der Gosse zu den Sternen
Umlčené svědectví (TV film)
1985 Alle Geister kreisen (TV film)
Zapomeňte na Mozarta
1984 Fluchtpunkt Berlin
Paříž, Texas
1983 Leichten Zeiten sind vorbei, Die
Schwarzfahrer
Trauma
1982 Der Mann auf der Mauer
Kouzelný vrch
Stav věcí
1981 Rote Strumpf, Der
1980 Endstation Freiheit
1978 Die Gläserne Zelle
Mann im Schilf, Der
Nůž v hlavě
1977 Die linkshändige Frau
1976 Erikas Leidenschaften (TV film)
Sternsteinhof
V běhu času
1975 Chybný pohyb
Teenagerliebe (TV film)
Ztracená čest Kateřiny Blumové
1974 Alice ve městech
Ein bißchen Liebe (TV film)
Paul (TV film)
1973 Sylvie (TV film)
Šarlatové písmeno
1972 Adele Spitzeder (TV film)
Ludwig - Requiem für einen jungfräulichen König
Strach brankáře při penaltě
1971 Cream - Schwabing-Report
Furchtlose Flieger
Großer graublauer Vogel, Ein
Léto ve městě
Lüsterne Türke, Der
1970 Beiß mich, Liebling
Mädchen mit Gewalt
Männer sind zum Lieben da

Dokumentární

2009 Mazel Tov
2008 Back to Africa
2004 Música cubana
2003 Augenlied (TV film)
Himmelreich
2000 Higgs-Wo bitte ist Higgs? (TV film)
1998 Kopfleuchten (TV film)
1994 Herzfeuer (TV film)
1988 Die Potemkinsche Stadt (TV film)
1980 Blesky nad vodou
1979 ...als Diesel geboren

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1985 Alle Geister kreisen (TV film)

Dokumentární

1979 ...als Diesel geboren

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1979 ...als Diesel geboren

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace