foto

Annie Spitz

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 Byla to divoká noc
2014 Comet
2012 Girl Most Likely
2011 50/50
2010 Cyrus
2008 Bláznovství
2005 Ben and Holly
2004 David & Dee

TV seriály

2014 Playing House (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace