Reklama

Reklama

Mamánek

Trailer

John C. Reilly, Jonah Hill a držitelka Oscara Marisa Tomei (1992, Herečka ve vedlejší roli, Můj bratranec Vinny) se představují ve svérázném a legračním filmu o lásce, rodině a jednom souboji na ostří nože. Už dlouho rozvedený John (Reilly) má pocit, že konečně našel tu pravou, když se seznamuje s milou a přitažlivou Molly (Tomei). Vše má jeden háček. Mollyin syn Cyrus (Hill) matku jen tak nespustí z očí a rozhodně nemá v úmyslu snášet v její blízkosti jiného muže. Začíná urputný souboj o výsadní post Muže č. 1, ve kterém si ani John ani Cyrus neberou žádné servítky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já bych tomu tlustoprdovi rozbil držku a jazyk mu přejel buldozerem. Já už pro takový lidi mám i název je to tzv. "syndrom Kalousek" stačí toho člověka vidět a už mám zkaženej celej den. Komediální mě to teda ani moc nepřišlo, možná občas v dialozích, ale celkově bych to viděl spíš někam do romantiky s dramatickým přelivem. Vynikající výkon tady předvedla především Marisa Tomei, to je panečko baba s velkým B. Větší zážitek z filmu kazila kamera, přišlo mě to jako kdyby kameraman právě objevil smysl zoomu a režiser na něj následně uplatnil heslo "a co kameramani, mají si s čím hrát? " ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení naznačuje, že na tenhle film se nedá koukat. To ale není pravda. Má všechny atributy dobrého filmu. Herce, příběh i zpracování. Jediné, co mu lze vyčíst, je to, že mne až tak nevzal za srdce, že není nijak novátorský. Ale co chcete v oblasti mezilidských vztahů nového vymyslet. Když si vezmu, že stupidní americké komedie tu na databázi sklízejí o 20% víc, je tenhle film úplně v pohodě. A on taky v pohodě je. Vcelku milý příběh o hledání životního prostoru dvou lidí, kterým se předchozí vztahy moc nevyvedly. A když se do toho přimotá ještě vypečený synátor, je problém nasnadě. Chvílemi vtipné, chvílemi vážné, rozhodně ne blbé. Příjemný film za 70% ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Cyrus mi přišel více než komedie jako romantické (romanticko-psychologické) drama, protože scén, u nichž bych se smál, nebylo mnoho. Každopádně jde o celkem poutavý - leč snadno předvídatelný - příběh, kde potěší skutečnost, že hlavními aktéry nejsou obligátně mladí lidé, popř. adolescenti. Občas není špatné se podívat i na rozvíjející se vztah starších lidí. Z hlediska psychologie poměrně poutavý a pochopitelný snímek pro nenáročného diváka. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Reilly chudák na to ako vyzerá som si uvedomil, že vie vzbudiť sympatie. Jeho postava bola tak loosersky nepríjemne príjemná. Fandil som mu celý čas. Hillovi naopak vôbec, takže herecký zámer aj na tomto fronte ku cti zvladnutý. Tomei považujem za jednu z najkrajších herečiek súčasnosti a tu o moc viac robiť nemusela. Bol to podstatne iný typ filmu, na aký som bol pripravený. Bolo tam celkom serióznosti a snaha o hlbšiu psychológiu postáv, ale keď aj z traileru sa to tvárilo ako crazy brainwashová haluz! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Scenár veľmi slabý - nudný a nezáživný ako koniec koncov všetko v čom má prsty Mark Duplass. Mal by asi ostať len pri herectve. Na drámu sa tu v podstate nič nestalo, také obyčajné problémy v trojuholníku mama-syn-otčím a v rámci komédie som teda čakal podstatne viac vtipu a humorných situácií, hlavne čo sa týka naťahovačiek oboch komikov. Obom ten humor ide podstatne lepšie, len to už sme späť u toho scenára... skrátka až príliš obyčajné, bez chuti a bez zápachu, čisto podpriemerné. 40/100 ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama