foto

Heather Wright

  • nar. 1950
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Neustlané postele
2008 On je fakt boží!
1981 Semena zla
1980 Divoch Gauguin (TV film)
1976 Volání na ďábla
1973 Belstoneská liška
Psychomania

TV seriály

2018 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt podle komiksu (S20E03)
2017 Broken (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2015 The Royals (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2001 Weirdsister College (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
1977 Cinq à sec (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
1975 Survivors (TV seriál)
1974 Inheritors, The (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
Crime of Passion (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Up Pompeii! (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Marty Feldman Comedy Machine, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky