foto

Lois Baxter

  • nar. 26.4.1947 (73 let)
    Bridgwater, Somerset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Doll's Eye
1981 Out of Order
1980 Black Stuff, The (TV film)

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1990 Making News (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
1987 A Killing on the Exchange (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Cleopatras, The (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Stay with Me Till Morning (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Turning Year Tales (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 Holding On (TV seriál)
1976 Dickens of London (TV seriál)
Our Mutual Friend (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky