foto

Ingrid Lacey

  • nar. 6.11.1958 (60 let)
    Godalming, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Lepší společnost
1998 Getting Hurt (TV film)
1996 Láska a válka
1994 Kašpárek zabiják
1993 Dámský průvodce nevěrou (TV film)

TV seriály

2011 Skins (TV seriál)
Alo (S05E06)
2010 Tracy Beaker Returns (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
2001 Bedtime (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Look at the State We're In! (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Deadly Switch: Part 2 (S03E03)
Deadly Switch: Part 1 (S03E02)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
She-Wolf of London (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 Endless Game, The (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Two of Us, The (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace