foto

Marika Macumoto

  • nar. 12.9.1984 (36 let)
    Nakano, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Kjódžó II (TV film)
2019 Sajonara kučibiru
Sókjú no Fafner: The beyond
2018 Fucú wa haširidasu
Nisekoi
2017 Harahara Nanoka
Seinaru mono
Sugitejuke, entai džúdai
2016 Taikucuna hibi ni sajónara o
2015 Happy Wedding
2012 Chladné květy sakury
2010 Space Battleship Yamato
2008 Hikari sasu umi, bokuno fune
2005 J-Horror Anthology: Underworld
Noroi
Převtělení
2004 Gachapon

TV seriály

2020 Hamura Akira: Sekai de mottomo fuun na tantei (TV seriál)
Warui usagi Z (E07)
Warui usagi Y (E06)
Warui usagi X (E05)
další epizody (4)
Jókai share house (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Rjú no miči: Futacu no kao no fukušúša (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Sensei o kesu hóteišiki (TV seriál)
Sutete jo, Adači-san (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2019 Dakaretai 12-nin no onnatači (TV seriál)
Aroma oil o uru onna (E06)
Dying eye (TV seriál)
Miki clinic de kanpai o (TV seriál)
Ubai ai, nacu (TV seriál)
Šijakušo (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2017 Quartet (TV seriál)
Saki ni umareta dake no boku (TV seriál)
2016 Sukina Hito ga Iru Koto (TV seriál)
Šódžo no miru jume (TV seriál)
2014 Kinkjú toriširabešicu (TV seriál)
Reverse Edge: Ókawabata tanteiša (TV seriál)
Watašitači ga puropózu sarenai no ni wa, 101 no rijú ga atte da na (TV seriál)
2012 Džikken keidži Totori (TV seriál)
Šokuzai (TV seriál)
2011 Un-Go (TV seriál)
2007 Hotaru no Hikari (TV seriál)
2006 Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
2000 Aoi tokugawa sandai (TV seriál)
Rokubanme no Sayoko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky