foto

Juki Nakašima

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 BanG Dream! FILM LIVE

TV seriály

2018 Idolmaster Cinderella Girls gekidžó (TV seriál)
2017 Tékjú (TV seriál)
2016 Tékjú (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Aši Girl (TV seriál)
Seirei moribito: kanašiki hakai gami (TV seriál)
2016 Nigeru onna (TV seriál)
2013 Džikken keidži Totori 2 (TV seriál)
Goen Hunter (TV seriál)
2012 Džikken keidži Totori (TV seriál)
Taira no Kiyomori (TV seriál)
2009 Werukame (TV seriál)
2008 Battery (TV seriál)
1996 Hideyoshi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky