foto

Leonora Pitts

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 How Does It Start
2018 Back at the Staircase
Who Decides
2017 The Outdoorsman
2015 Manson Family Vacation
2013 In Security
2011 Life of Lemon
2010 Freebie, The
2009 Addicted to Facebook

TV seriály

2016 The Grinder (TV seriál)
A System on Trial (E19)
2015 Počtyřech (TV seriál)
2011 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
How Mac Got Fat (S07E10)
2010 Futurestates (TV seriál)
2008 Rita Rocks (TV seriál)
2007 I Hate My 30's (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Contact (S01E19)

Režijní filmografie

Filmy

2017 The Matchmaker
2015 Step 9

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace