foto

Jamie Lomas

  • nar. 21.4.1975 (44 let)
    Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Zvedá se vítr
2004 Yasmin

TV seriály

2012 Stella (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2001 Lorraine (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace