foto

Andreas Schilling

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Ein Mord mit Aussicht (TV film)
2014 Sternstunde ihres Lebens (TV film)
2007 Beautiful Bitch
Der Sonnenhof (TV film)
2006 Benny und Rob (studentský film)
Fireflies
2005 Das Zimmermädchen (TV film)
Die große Depression
2004 Honey Baby
Skupina Edelweiss
2003 Die Schönste aus Bitterfeld (TV film)
2002 Always Sergej
Kolle - Ein Leben für Liebe und Sex (TV film)
1999 Hin und weg (TV film)
1994 Maries Lied: Ich war, ich weiß nicht wo

TV seriály

2015 … und dann noch Paula (TV seriál)
2014 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Sophie kommet doch all (S03E13)
Tod eines Roadies (S03E12)
Sankt Kennedy (S03E11)
další epizody (13)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Der Schandbaum (S02E13)
Der Antrag (S02E12)
Ein krummer Hund (S02E11)
další epizody (13)
2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Nach sechs im Zoo (S01E13)
Mikado (S01E12)
Tödlicher Lehrstoff (S01E11)
další epizody (7)
2008 Dědička hotelu (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Tödliche Nachbarschaft (S01E06)
Waldeslust (S01E05)
Marienfeuer (S01E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2009 Fräulein Stinnes fährt um die Welt (TV film)
Perestroika - Umbau einer Wohnung
2001 Leben nach Microsoft

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace