foto

Jochen Nickel

  • nar. 10.4.1959 (58 let)
    Witten, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Irgendwer
Rosamunde Pilcher - Wenn Fische lächeln (TV film)
2016 Gut zu Vögeln
Kobra 11 - Triky (TV film)
Radio Heimat - Damals war auch scheiße!
2015 Meine allerschlimmste Freundin (TV film)
Tatort - Dicker als Wasser (TV film)
2014 Bocksprünge
Místo činu: Hamburk - Studený start (TV film)
O synkovi, který se učil bát (TV film)
2013 Dear Courtney
Hubert a Staller: Čichat zespodu k fialkám (TV film)
Polizeiruf 110 - Vor aller Augen (TV film)
Pořád mám životy (studentský film)
Špiónka (TV film)
2012 Spreewaldkrimi - Feuerengel (TV film)
Wohin der Weg mich führt (TV film)
2011 Elitní kurýrní služba (TV film)
Krokodýlové z předměstí 3
Nejlepší přítelkyně (TV film)
Werner - Eiskalt!
2010 London, Liebe, Taubenschlag - Part One (TV film)
London, Liebe, Taubenschlag - Part Two (TV film)
Wilsberg - Bullenball (TV film)
2009 Bloch - Tod eines Freundes (TV film)
Der Kapitän - Packeis (TV film)
Der Kapitän - Piraten (TV film)
Ein Dorf sieht Mord (TV film)
Kobra 11 - Ztracený syn (TV film)
2008 Juli mit Delphin (TV film)
Vlna veder: Nikdo neunikne (TV film)
2007 Doppelter Einsatz - Belinda No. 5 (TV film)
Gray Hawk (studentský film)
2006 Kráska a pirát (TV film)
Willkommen in Lüsgraf (TV film)
2005 Die Bullenbraut (TV film)
Králiček Felix
Mutter aus heiterem Himmel (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Harte Kerle (TV film)
Wahrheit oder Pflicht
2004 Skupina Edelweiss
2003 Don't Get Stuck
Místo činu - Slunce a bouře (TV film)
NeuFundLand
2002 Der Fluch des schwarzen Schwans
Lachgespenst, Das
Pest - Die Rückkehr (TV film)
Sloní srdce
2001 Auf Herz und Nieren
Clowns (TV film)
Dej lásce šanci (TV film)
Der Solist - Niemandsland (TV film)
Honolulu
Leo und Claire
Planet Alex
Polizeiruf 110 - Angst (TV film)
Smrtící víkend (TV film)
2000 Aufschneider, Die
Die Verwegene - Kämpfe um deinen Traum (TV film)
Dokonalost mysli
DoppelPack
Doppelpass
Neonové noci - Rozparovač z metra (TV film)
Nie mehr zweite Liga (TV film)
Straßen von Berlin - Kopfjäger, Die (TV film)
Touha po Jackovi
V červenci
1999 Gangster
Gigantický
Gomez - Kopf oder Zahl
Místo činu: Kolín - Martinské posvícení (TV film)
Prachy, zbraně, jedno porno
Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV film)
1998 Das Frankfurter Kreuz (TV film)
Und alles wegen Mama (TV film)
Zugvögel - ... einmal nach Inari
1997 Der Rosenmörder (TV film)
Kalte Küsse (TV film)
Kóma - Mezi životem a smrtí (TV film)
Letzte Sekunde, Die
Mafia, Pizza, Razzia
Místo činu - Netvor (TV film)
Polizeiruf 110 - Gänseblümchen (TV film)
Still Movin'
Trickser (TV film)
1996 Durchgebraten
Gefährliche Orte - Bombenleger
Tresko (TV film)
1995 Bismarckpolka
Blutsbrüder
Das ist Dein Ende (TV film)
Die Sturzflieger
Mayday (TV film)
Schlafes Bruder
Starkes Team - Erbarmungslos, Ein (TV film)
Tatort - Tod eines Auktionators (TV film)
1994 Einer meiner ältesten Freunde
Polizeiruf 110 - Samstags, wenn Krieg ist (TV film)
Vesmírní křižáci
1993 Bez líčidla (studentský film)
Hranice smrti
Maus und Katz (TV film)
Nordkurve
Posthuman
Schindlerův seznam
Stalingrad
1992 Moritz (TV film)
1991 Manta - Der Film
Unter Kollegen (TV film)
1990 Měsíc 44
1989 Místo činu - Dobročinná sbírka (TV film)

TV seriály

2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
Hammer & Sichl (TV seriál)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Staří přátelé - staří nepřátelé (S04E07)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Mord auf Distanz (S02E01)
2007 Lutter (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1991 Leo und Charlotte (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace