foto

Jochen Nickel

  • nar. 10.4.1959 (61 let)
    Witten, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Přeběhlík (TV film)
2019 Und der Zukunft zugewandt
2017 Irgendwer
Rosamunde Pilcher: Talisman lásky (TV film)
2016 Gut zu Vögeln
Radio Heimat - Damals war auch scheiße!
2015 Meine allerschlimmste Freundin (TV film)
Tatort - Dicker als Wasser (TV film)
2014 Bocksprünge
Místo činu: Hamburk - Studený start (TV film)
O synkovi, který se učil bát (TV film)
2013 Dear Courtney
Polizeiruf 110 - Vor aller Augen (TV film)
Pořád mám životy (studentský film)
2012 Spreewaldkrimi - Feuerengel (TV film)
Wohin der Weg mich führt (TV film)
Špiónka (TV film)
2011 Elitní kurýrní služba (TV film)
Krokodýlové z předměstí 3
Nejlepší přítelkyně (TV film)
Werner - Eiskalt!
2010 London, Liebe, Taubenschlag - Part One (TV film)
London, Liebe, Taubenschlag - Part Two (TV film)
2009 Bloch - Tod eines Freundes (TV film)
Ein Dorf sieht Mord (TV film)
2008 Juli mit Delphin (TV film)
Vlna veder: Nikdo neunikne (TV film)
2007 Doppelter Einsatz - Belinda No. 5 (TV film)
Gray Hawk (studentský film)
2006 Kráska a pirát (TV film)
Willkommen in Lüsgraf (TV film)
2005 Die Bullenbraut (TV film)
Králiček Felix
Mutter aus heiterem Himmel (TV film)
Wahrheit oder Pflicht
2004 Skupina Edelweiss
2003 Der Fluch des schwarzen Schwans
Don't Get Stuck
Místo činu - Slunce a bouře (TV film)
NeuFundLand
2002 Lachgespenst, Das
Pest - Die Rückkehr (TV film)
Sloní srdce
2001 Auf Herz und Nieren
Clowns (TV film)
Dej lásce šanci (TV film)
Honolulu
Leo und Claire
Planet Alex
Polizeiruf 110 - Angst (TV film)
Smrtící víkend (TV film)
2000 Aufschneider, Die
Die Verwegene - Kämpfe um deinen Traum (TV film)
Dokonalost mysli
DoppelPack
Doppelpass
Neonové noci - Rozparovač z metra (TV film)
Nie mehr zweite Liga (TV film)
Touha po Jackovi
V červenci
1999 Gangster
Gigantický
Gomez - Kopf oder Zahl
Místo činu: Kolín - Martinské posvícení (TV film)
Prachy, zbraně, jedno porno
Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV film)
1998 Das Frankfurter Kreuz (TV film)
Und alles wegen Mama (TV film)
Zugvögel ... einmal nach Inari
1997 Der Rosenmörder (TV film)
Kalte Küsse (TV film)
Kóma - Mezi životem a smrtí (TV film)
Letzte Sekunde, Die
Mafia, Pizza, Razzia
Místo činu - Netvor (TV film)
Polizeiruf 110 - Gänseblümchen (TV film)
Still Movin'
Trickser (TV film)
1996 Durchgebraten
Gefährliche Orte - Bombenleger
Tresko (TV film)
1995 Bismarckpolka
Blutsbrüder
Das ist Dein Ende (TV film)
Die Sturzflieger
Marco - Coming Home
Mayday (TV film)
Schlafes Bruder
Tatort - Tod eines Auktionators (TV film)
1994 Doppelter Einsatz - Blutiger Schnee (TV film)
Einer meiner ältesten Freunde
Polizeiruf 110 - Samstags, wenn Krieg ist (TV film)
Vesmírní křižáci
1993 Bez líčidla (studentský film)
Hranice smrti
Maus und Katz (TV film)
Nordkurve
Posthuman
Schindlerův seznam
Stalingrad
1992 Moritz (TV film)
1991 Manta - Der Film
Unter Kollegen (TV film)
1990 Měsíc 44
Rendezvous in Schwarz (studentský film)
1989 Místo činu - Dobročinná sbírka (TV film)

TV seriály

2019 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Nazigold (S04E03)
2018 WaPo Bodensee (TV seriál)
Blutsbrüder (S02E07)
2017 Bettys Diagnose (TV seriál)
Neustart (S04E12)
2016 In aller Freundschaft (TV seriál)
Beruf und Berufung (S19E05)
Kobra 11 (TV seriál)
Triky (S20E14)
2015 Soko Vídeň (TV seriál)
Der Kronzeuge (S11E05)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
Hammer & Sichl (TV seriál)
Add a Friend (TV seriál)
Scheiße in Dosen (S02E05)
Kings Of Darkness (S02E04)
Andere Länder, Andere Sitten (S02E03)
další epizody (5)
Hubert a Staller (TV seriál)
Čichat zespodu k fialkám (S03E17)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Rache (S04E22)
SOKO Wismar (TV seriál)
Stummer Zeuge (S10E25)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Staří přátelé - staří nepřátelé (S04E07)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Vražda na dálku (S02E01)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Die Täuschung (S06E02)
Wilsberg (TV seriál)
Bullenball (E30)
2009 Der Kapitän (TV seriál)
Packeis (S03E02)
Piraten (S03E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Ztracený syn (S14E04)
2007 Lutter (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2005 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Harte Kerle (E28)
2002 Bloch (TV seriál)
2001 Der Solist (TV seriál)
Niemandsland (E02)
2000 Ulice Berlína (TV seriál)
Kopfjäger (S04E03)
1998 Komisař Rex (TV seriál)
Pomsta (S04E10)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Erbarmungslos (E02)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1991 Leo und Charlotte (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky