foto

David Roper

  • nar. 20.6.1944 (75 let)
    Bradford, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Prokletý klub
2000 Vidění (TV film)
1998 Cater Street Hangman, The (TV film)
1997 Downtime
1994 Stanley's Dragon

TV seriály

2017 Koruna (TV seriál)
Beryl (S02E04)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Čarodějův synovec (S11E05)
2004 Moře duší (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2001 Mersey Beat (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Království temnot (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
People Like Us (TV seriál)
1997 Wavelength (TV seriál)
1995 Inspektor Taggart (TV seriál)
Modlitba za mrtvého (S11E02)
1994 Ain't Misbehavin (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Bit of a Do, A (TV seriál)
Capstick's Law (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Leave It to Charlie (TV seriál)
1975 Cuckoo Waltz, The (TV seriál)
My Brother's Keeper (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky