foto

William Simons

  • nar. 17.11.1940
    Mumbles, Wales, Velká Británie
  • zem. 21.6.2019 (78 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Žena v černém (TV film)
1985 A Month in the Country (TV film)
Kam poletíš, holoubku? (TV film)
1984 Pope John Paul II (TV film)
1982 The Tale of Beatrix Potter (TV film)
1979 Julius Caesar (TV film)
1973 Heil Caesar! (TV film)
1963 Mystery Submarine
1956 Not So Dusty
1954 West of Zanzibar
1950 Prelude to Fame

TV seriály

2003 The Royal (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Love Hurts (TV seriál)
1991 The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
Haggard (TV seriál)
1989 Bit of a Do, A (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1987 The New Statesman (TV seriál)
Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Blott on the Landscape (TV seriál)
Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
S přimhouřenýma očima (S01E08)
Late Starter (TV seriál)
Time for Murder (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
Give us a Break (TV seriál)
Number 10 (TV seriál)
1982 The Bell (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
A Question of Loyalty (S01E11)
1976 Yanks Go Home (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Notorious Woman (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
Wessex Tales (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Uchazeči o trůn (TV seriál)
1971 The Guardians (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Big Breadwinner Hog (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 The Old Curiosity Shop (TV seriál)
1961 The Pursuers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Francis Storm Investigates (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky