foto

Michael Craze

  • nar. 29.11.1942
    Cornwall, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.12.1998 (56 let)
    Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Doctor Who: Twice Upon a Time (TV film) - a.z.
1992 Resistance Is Useless (TV film) - a.z.
1978 Terror
1976 Satan's Slave
1974 Madhouse
1969 Journey to the Unknown (TV film)
1965 Fragment
1963 Two Left Feet
1961 Šetřte rákoskou
1958 Blow Your Own Trumpet

TV seriály

1986 December Rose, The (TV seriál)
1974 Intimate Strangers (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Holly (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
Ooh La La! (TV seriál)
1967 Sat'day While Sunday (TV seriál)
Ways with Words (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
Detective (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál) - herec, a.z.
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Target Luna (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Sunday's Child (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

2013 Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky