foto

Jakob Schøyen Andersen

  • nar. 3.3.1990 (29 let)
    Oslo, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 De dødes tjern
2017 Sestavte sami
2016 Život v Hakybaky lese
2009 Dívka s pomeranči
2004 Crazy gang a rock´n roll
2003 Crazy gang na ponorce

TV seriály

2019 Vánoce u našich (TV seriál)
Velká vánoční lež (E01)
2018 Hit for hit (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Jul i Blodfjell (TV seriál)
1999 Olsen-bandens første kup (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2018 Hit for hit (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Hit for hit (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Hit for hit (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky