foto

Jens Jacob Tychsen

  • nar. 19.11.1975 (43 let)
    Århus, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mugge & vejfesten
2012 Tarzan bábovka
2011 Barbar Ronal
Jensen & Jensen
2010 Olsnův gang uklízí
2004 Nechte maličkých...
Strings

TV seriály

2019 Badehotellet (TV seriál)
En ny begyndelse (S06E06)
Soldaten (S06E05)
Nye planer (S06E04)
další epizody (6)
2018 Badehotellet (TV seriál)
En kærlighedshistorie (S05E06)
Besøg sydfra (S05E05)
Hugormen (S05E04)
další epizody (6)
2017 Badehotellet (TV seriál)
Til salg (S04E07)
Skybrud (S04E06)
Ikke lutter lagkage (S04E05)
další epizody (7)
2016 Badehotellet (TV seriál)
Fodspor fra havet (S03E07)
Kortene på bordet (S03E06)
Stauning (S03E05)
další epizody (6)
2015 Badehotellet (TV seriál)
Amandas gæster (S03E01)
Stormen (S02E07)
Sandhedens time (S02E06)
další epizody (8)
2014 Badehotellet (TV seriál)
Slutningen på sæsonen (S01E06)
Eventyr i sommernatten (S01E05)
Stormen raser (S01E04)
další epizody (5)
2013 Badehotellet (TV seriál)
En sommer ved Vesterhavet (S01E01)
Vláda (TV seriál)
Volby (S03E10)
Rozum a cit (S03E09)
Vlastní postoj (S03E08)
další epizody (7)
2011 Vláda (TV seriál)
V Bruselu tvůj křik nikdo neuslyší (S02E02)
89 000 dětí (S02E01)
2009 Vražda (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (9)
2008 Summerovi (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2005 Camp Lazlo (TV seriál)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 10, 1957 (S01E10)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace