foto

Kaku Takašina

  • nar. 22.2.1919
    Iioka, prefektura Čiba, Japonsko
  • zem. 11.3.1994 (75 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Kowagaru hitobito
1991 Kageró
Kodžika monogatari
1989 Hana no furu gogo
1987 Aicu ni koi šite
Saraba itošiki hito jo
1984 Choshichiro's Edo Diaries: The Yagyu Conspiracy (TV film)
Mahjong hóróki
1973 The gokiburi
1972 Hjakumannin no daigaššó
1971 Bakuto gaidžin butai
Damasarete moraimasu
Hana mo mi mo aru Tamegoró
Memai
Nippon iči no shock otoko
Noroi no yakata: Chi o sû me
1970 Crazy no nagurikomi šimizu minato
Yureiyashiki no Kyofu: Chi O Suu Ningyoo
1969 Jakuza wataridori: Akutókagjó
Namida no kisecu
Zoku onna no keisacu
1968 Burai hidžó
Burai jori daikanbu
Burai: Kurodosu
Zankjó mudžó
Šima wa moratta
1967 Bakudan otoko to iwareru aicu
Hoši jo nageku na: Šóri no otoko
Inoči širazu no aicu
Kettó
Šičinin no jadžú
Šičinin no jadžú: Či no sengen
1966 Hóró no uta
Joru no bara o kese
Ore ni sawaru to abunaize
Šin júkjóden
1965 Akai tanima no kettó
Gjangu no šózó
Iki ni kanzu
Inoči širazu no rokudenaši
Irezumi ičidai
Kaitó X: Kubi no nai otoko
Kendžú jaró
Otoko no monšó: Ore wa kiru
Sasurai wa ore no unmei
1964 Hana to dotó
Ikiteiru ókami
Oretači no či ga jurusanai
Otoko no monšó: Hana to nagadosu
Sacudžinša o kese
Teigin džiken: Šikeišú
1963 Aribai
Ginza no Džiročó
Ginza no Džiročó: Tenka no ičidaidži
Hatoba no tobakuši
Kantó mušuku
Kaze ga jondeiru senpúdži: Ginza buraičó
Taijó e no daššucu
1962 Džigoku no joru wa makka da ze
Nikaidó Takuja Ginza Buraičó: Kaettekita senpúdži
Ore ni kaketa jacura
Otoko to otoko no ikiru mači
Sugata naki cuisekiša
Zerosen kurokumo ikka
1961 Araši o cukkiru džettoki
Arigataja buši: A, arigataja, arigataja
Cuiseki
Daiheigen no otoko
Daišinrin ni mukatte tacu
Ginza senpúdži: Araši ga ore o jonde iru
Ikite ita norainu
Kidó sósahan: Tokai no kiba
Ore no či ga sawagu
Tokai no sora no hidžósen
Šokei zen'ja
1960 Dattó: Knock down
Džamamono wa kese
Hakugindžó no taikecu
Jaró! Džigoku e ike
Kari wa kaesu ze
Kizu darake no okite
Kutabare gurentai
Tokusóhan 5 gó
Umi o wataru hatoba no kaze
Umi wa džódži ni kakero
Óabare fúraibó
1959 Ai wa sora no hate e
Dynamite ni hi o cukero
Džigoku no magarikado
Kizucukeru jadžú
Kóšudai no šita
Mači ga nemuru toki
Mugon no rantó
Ten to či o kakeru otoko
1958 Ankokugai no bidžo
Ašita o kakeru otoko
Ašita wa ašita no kaze ga fuku
Dóse hirotta koi da mono
Džigoku no wana
Fumihazušita haru
Hadaka no seidžo
Joidore júrei
Majaku sangó
Ore wa onna o korosu
Orera wa nagaši no ninkimono
Taijó o bučiotose
1957 Bouřlivák
Kunin no šikeišú
Kurotta kankei
1956 Čitei no uta
Šizuno Ippei: Jokusó no šibidžin
Šizuno Ippei: Nazo no kinkai
1955 Surabaja tenka
Šizuno Ippei: Aijoku to džúdan
1954 Atarašiki ten
Rakka no mon
1953 Bratr a sestra
Či no hate made
1951 Bója monogatari

TV seriály

1993 Run (TV seriál)
1983 Čóšičiró Edo Nikki (TV seriál)
1979 Tantei monogatari (TV seriál)
1978 Daitokai: Part III (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)
1973 Kjófu gekidžó anbaransu (TV seriál)
Robotto keiji (TV seriál)
1972 Hissacu šikakenin (TV seriál)
Urutoraman Ēsu (TV seriál)
1970 Óedo sósamó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace