foto

Isobel Black

  • nar. 15.12.1943 (75 let)
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 The White Bird Passes (TV film)
1971 Dcery zla
Rillington Place č.10
1967 The Magnificent Two
1963 The Kiss of the Vampire

TV seriály

1990 Castle of Adventure, The (TV seriál)
1984 The Brief (TV seriál)
1974 Castaway (TV seriál)
1973 Miláček slonů (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Crime of Passion (TV seriál)
The Misfit (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Mystery and Imagination (TV seriál)
The Spies (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Count of Monte Cristo (TV seriál)
Detective (TV seriál)
R3 (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
First Night (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
1961 Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1990 The World of Hammer (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1965 Call My Bluff (TV pořad)
Jackanory (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky