foto

Tammy Grimes

  • nar. 30.1.1934
    Lynn, Massachusetts, USA
  • zem. 30.10.2016 (82 let)
    Englewood, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Vrcholné umění
1997 Trouble on the Corner
1995 Moderní námluvy
1994 Podivná spravedlnost
1989 Otroci New Yorku
1988 Pan North
1986 America
1985 Pěna zabiják
Royal Match (TV film)
1983 A Matter of Cunning (TV film)
Invasion of Privacy, An (TV film)
No Big Deal (TV film)
1982 Poslední jednorožec
1980 Can't Stop the Music
Practical Princess, The
1979 Když běžec klopýtne
You Can't Go Home Again (TV film)
1978 Někdo zabil jejího manžela
Tartuffe (TV film)
1974 'Twas the Night Before Christmas (TV film)
1973 The Borrowers (TV film)
The Horror at 37,000 Feet (TV film)
1972 Play It As It Lays
1970 Other Man, The (TV film)
1969 Arthur! Arthur!
1967 Three Bites of the Apple
1958 The Gift of the Magi (TV film)

TV seriály

1989 Mladí jezdci (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1979 CBS Library (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 The Snoop Sisters (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1966 Tammy Grimes Show, The (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1965 The Trials of O'Brien (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
Mr. Broadway (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
NBC Children's Theatre (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 The Outcasts (TV seriál)
1960 Dow Hour of Great Mysteries (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
1954 Max Liebman Spectaculars (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2016 Broadway: Beyond the Golden Age
2003 Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There
1998 Beyond Titanic (TV film)
1978 Just Crazy About Horses - vyp.
1967 Italy's In Season

Host

TV pořady

1987 Square One TV (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1968 The Dick Cavett Show (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1964 The Celebrity Game (TV pořad)
The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
You Don't Say (TV pořad)
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1953 The Irv Kupcinet Show (TV pořad)
1950 The Arthur Murray Party (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky