foto

Joe Pascual

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 How It All Went Down
2002 The Gatekeeper
2001 Vzhůru nohama
1999 Strange World (TV film)

TV seriály

2015 Man Jam (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Při výkonu služby (S02E02)
Krajní meze (TV seriál)
Josh (S04E07)
Akta X (TV seriál)
Vnitřní zrak (S05E16)
1997 Night Man (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Znovuzrození (S03E03)

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace