foto

Julia Bähre

  • nar. 1974
    Oldenburg, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chaos-Queens - Ehebrecher und andere Unschuldslämmer (TV film)
2014 Polizeiruf 110 - Hexenjagd (TV film)
Zítra to roztočíme, sousede! (TV film)
2010 Luises Versprechen (TV film)
2005 Alpenglühen - Liebe versetzt Berge (TV film)
2003 Weihnachten im September (TV film)
2001 Das Glück sitzt auf dem Dach (TV film)
2000 Tödliche Wildnis - Sie waren jung und mussten sterben (TV film)
V červenci

TV seriály

2015 Kriminalista (TV seriál)
Věrnost až za hrob (S10E07)
2010 Ich bin Boes (TV seriál)
2008 Plötzlich Papa - Einspruch abgelehnt! (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Der Traum vom Glück (S03E04)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace