foto

Lise Payen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Paris-Deauville (TV film)
1998 Laisse un peu d'amour
1992 La Petite amie d'Antonio

TV seriály

2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Le Justicier de l'ombre (S01E08)
2000 Un flic nommé Lecoeur (TV seriál)
1999 Sauvetage (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky