foto

Laurent Arnal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 E-Love (TV film)
2004 Par l'odeur alléché...
2003 Adieu
1999 Nadia et les hippopotames
1998 Retiens la nuit (TV film)
1997 Marion
1996 Rozmary řeky
Sortez des rangs
1995 Volavka
1994 Královna Margot
1992 La Petite amie d'Antonio
1991 Largo desolato (TV film)
1989 Liberté, Libertés (TV film)
1988 Čokoláda
1985 Rouge baiser
1983 Liberty belle

TV seriály

1998 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
Les Boeuf-carottes (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1989 Cycle Simenon (TV seriál)
1986 Rire de Caïn, Le (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky