foto

Ieva Andrejevajte

  • nar. 1.1.1988 (31 let)
    Vilnius, Litva, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dorogoj papa
Věščij Oleg. Rjurik
2018 Sotka
2017 Emilija
2016 Chorošij malčik
Winter Thaw
2015 Kill Your Friends
Legenda o drakovi
Moskva nikogda ně spit
Zeljonaja kareta
2013 Cholodnoje bljudo (TV film)
Startap

TV seriály

2019 Rusalki (TV seriál)
2018 Pulja (TV seriál)
The Romanoffs (TV seriál)
End of the Line (E07)
2016 Sorjonen (TV seriál)
Nainen järvessä 2/2 (S01E09)
Nainen järvessä 1/2 (S01E08)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Farca (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace