foto

Fabio Sartor

  • nar. 12.10.1954 (65 let)
    Castelfranco Veneto, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Il generale dei briganti (TV film)
2010 Last Letters from Monte Rosa
2009 Bakhita (TV film)
Le segretarie del sesto (TV film)
2008 Ať jsi kdekoli (TV film)
2007 Kandidát
Liberi di giocare (TV film)
2005 Mai + come prima
Výročí
2004 13dici a tavola
Umučení Krista
2002 Incompreso (TV film)
2001 Belgrado Sling
Chimera
2000 Lužinova obrana
1999 Biblické příběhy: Ježíš (TV film)
Fuori dal mondo
1998 Leo e Beo (TV film)
1997 Carniere, Il
Nirvana
1996 Dům, kde bydlela Corinne (TV film)
1994 Articolo 2, L'
1991 Questione privata, Una (TV film)
1990 Únos lodi Achille Lauro (TV film)
1989 E se poi se ne vanno? (TV film)
1988 E non se ne vogliono andare! (TV film)
Z rovnováhy
1987 Architektovo břicho
Aurelia
1985 Slečna na noc

TV seriály

2011 Che Dio ci aiuti (TV seriál)
Rossella (TV seriál)
2010 La ladra (TV seriál)
Strach milovat (TV seriál)
2006 La moglie cinese (TV seriál)
2005 Pacovo mužstvo (TV seriál)
2001 Vlny pokušení (TV seriál)
1998 Provincia segreta (TV seriál)
Sola debole voce, Una (TV seriál)
Una donna per amico (TV seriál)
1988 Colletti bianchi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky